Bedankt voor een geweldig weekend!

Bedankt voor een geweldig weekend!

Alles is weer ingepakt en de rust is teruggekeerd op de Amstel. Het was fantastisch! We konden niet trotser zijn. Meer ploegen dan ooit hebben meegedaan, de wedstrijden en sfeer waren geweldig en zelfs het weer had niet beter kunnen zijn. Wij willen hierbij iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat de 46ste Heineken een groot succes is geworden. Veel dank aan alle roeiers, coaches, internationals, baanrechters, fotografen, tijdswaarnemers, baan bouwers, vrijwilligers, (altijd) razende reporters, video crews, scherm man, de oude garde, beveiligers, foodtrucks en natuurlijk alle toeschouwers.

Foto’s van het evenement kunnen hier gevonden worden:

Onze eigen Videocie heeft prachtige video reports gemaakt, abonneer je op ons kanaal voor meer. We hopen jullie allemaal volgend jaar terug te zien!