Mededeling voor Heren Veteranen ploegen

Mededeling voor Heren Veteranen ploegen

In de afgelopen jaren is het aantal deelnemers aan de Heineken Roeivierkamp enorm gestegen. Hoewel het ons erg blij maakt om ons evenement zo te zien groeien, presenteert dit ons ook met enige logistieke moeilijkheden. Zoal sommigen van jullie in de afgelopen jaren misschien al gemerkt hebben, blijkt dit voornamelijk in de blokken op zondagochtend, waar vooral het eerste blok uit zijn voegen barst. Om te voorkomen dat dit blok onhandelbaar wordt voor onze wedstrijdleiding of onveilig voor onze deelnemers, is er daarom besloten een knip in te voeren in het Heren Veteranen veld, vergelijkbaar met wat er sinds een aantal jaren ook gedaan wordt bij de club achten. In de praktijk betekent dit dat na de zaterdag alleen de 75 hoogst geklasseerde ploegen zich kwalificeren voor de 5 kilometer op zondag. Wij realiseren ons dat dit een vervelende maatregel is voor sommige ploegen, maar zijn van mening dat dit voor nu de eerlijkste oplossing is. Op het moment zijn we druk bezig met het vinden van een passende oplossing voor de lange termijn, die er voor zorgt dat iedere ploeg veilig aan ons evenement kan deelnemen. Deze oplossing zal echter nog niet dit jaar worden ingevoerd.

De wedstrijdleiding is bereikbaar voor alle vragen die naar aanleiding van dit bericht wellicht volgen. Zij zijn bereikbaar op het e-mailadres wedstrijdleiding@roeivierkamp.nl.